Nirvanan villi ja hullu musiikki

Nirvanan villi ja hullu musiikki

Nirvana perustettiin vuonna 1987 Aberdeenissä, Washingtonissa ja sen musiikkityylin keskittyessä enemmän vaihtoehtoisiin rock- ja grunge-muotoihin. Se oli pienempi bändi, jossa oli vain kolme pääjäsenä, mukaan lukien Kurt Cobain, Krist Novoselic ja Dave Grohl. Nirvana tuo suuren muutoksen musiikkiin, joka teki heistä osuman yleisöstään; Valitettavasti bändin elämä oli lyhytikäinen vuonna 1994 tapahtuneen Kurt Cobainin kuoleman johdosta. Kuitenkin Nirvanan musiikkia säilyy edelleen, ja albumit, jotka julkaistaan ​​sen olemassaolon aikana, ovat edelleen myytyjä. Kahden muun bändin jäsenet jatkavat edelleen julkaisevansa omia levyjä ja jatkavat omia musiikillisia uransa.

Kesti vähän aikaa, ennen kuin bändi pystyi ratkaisemaan nimensä Nirvana. Muutamia muita nimiä jäsenet olivat mietiskelleet, mutta he asettuivat Nirvanaan, koska Kurt Cobain halusi nimen, joka oli mukava ja kaunis, eikä jotain ruma ja tyypillinen. Musiikin, jonka he ovat luoneet vuosien ajan bändin aktiiviseksi, oli myös heijastus tästä. Siitä lähtien, kun he alkoivat laulaa musiikkia Kurt Cobainin kuolemaan asti, musiikki muuttui edelleen ja pysyi melko alkuperäisenä. Tämä omaperäisyys ja musiikin kokeilu sai hyvän vastaanoton yleisöltä.

Jopa Kurt itse tajusi, kuinka paljon heidän musiikkinsa muuttuivat ja kasvoivat, kun hän myönsi, että monet heidän ensimmäisistä kappaleistaan ​​olivat vihaisempia, kun taas heidän myöhemmät kappaleensa tulivat ”pätkämpiä” ja ”onnellisempia”. Vaikka bändin oli hyvä saada musiikkinsa niin hyvin, Kurt Cobain oli hieman huomionarvoinen. Hän halusi keskittyä enemmän heidän musiikkiinsa kuin faniensa ja mahdollisten tulevien palkintojen suhteen. Ilmeisesti musiikki merkitsi hänelle enemmän kuin mikään muu, niin paljon, että hän työskenteli kovasti pitääkseen bändin painopisteen sinänsä.

On todella valitettavaa, että bändi oli niin lyhyt, että heillä oli hyvä alku onnistua hyvin. Itse asiassa on mahdollista, että jos Kurt olisi voinut potkia hänen riippuvuutta ja tuhoavaa tapaa, bändi olisi voinut nauttia monta vuotta suosio. He voisivat mahdollisesti jopa voittaa palkintoja ja saada paljon enemmän tunnustusta kuin heillä oli. Kuten aiemmin mainittiin, kun Kurt Cobain kuoli, muut bändin jäsenet jatkoivat omaa musiikillista uransa. Näyttää siltä, ​​että Kurt ei ollut ainoa, joka halusi säveltää ja soittaa musiikkia toisten nauttia.

Jäljelle jääneet jäsenet jatkoivat luoda tai liittyä muihin ryhmiin, joissa he voisivat jatkaa tekemällä mitä he nauttivat. Vaikuttaa siltä, ​​että vaikka Nirvana oli suurimmaksi osaksi pieni bändi, joka koostui pääosin kolmesta ihmisestä, nämä kolme ihmistä olivat omistaneet taiteensa; Musiikkia. He nauttivat kokeilemasta musiikkia ja luoneet uusia ääniä, jotka voitaisiin jakaa yleisön kanssa. Nirvanan musiikki ja sen jälkeinen musiikki, jonka ovat luoneet ja suorittaneet kaksi elossa olevaa jäsentä, on uusi ja erilainen musiikki, jota monet nauttivat vielä tänään.