U2 laulaa kunniaan

U2 laulaa kunniaan

U2 on erittäin suosittu Irlannin rock-bändi. Rock-yhtye koostuu neljästä jäsenestä ryhmässä, joka on johtava kitaristi ja laulaja bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen, Jr. bändi muodostettiin 33 vuotta sitten vuonna 1976. Neljässä vuodessa u2 tuli tunne massojen joukossa . U2-rock-bändi tunnetaan niiden höyhenpeitteisistä muistoista. Suosituimpia levyjä ovat Joosua Tree, Achtung Baby, Boy, October, War, Blood Red Sky, Unforgettable Fire, Rattle and Hum, Zoopora, Pop, kaikki mitä ei voi jättää taakse, 1990 parasta -2000 ja Atomic Bombin purkaminen.
Alussa bändi nimettiin nimellä ”Palaute”. Myöhemmin se muuttui ”The Hype” ja lopulta asettui ”u2”. U2-rock-yhtyeellä oli viisi jäsentä, kunnes yksi heistä nimeltä Dick Evans, joka oli Dave ”reunalla” Evansin veli päättää liittyä toiseen bändiin. Muut jäsenet päättivät muuttaa nimeään myös. Voittanut lahjakkuuden metsästyskilpailun u2-rock-yhtye alkoi suosiota. He saivat voiton, kun heidät kutsuttiin allekirjoittamaan maailmanlaajuinen sopimus yhden johtavan yrityksen nimeltä Island Records. Vuonna 1980 he tallensivat ensimmäisen kriittisesti arvostetun albuminsa Boy, josta tuli Amerikan kaavio. Viime kädessä ne ovat tällä hetkellä maailman ykkösbändi.
Bono, joka on bändin kitaristi ja laulaja, oli kastettu Paul David Hewsoniksi ja on irlantilainen. Kaksi muuta jäsentä nimetään David ”The Edge” Evans, joka on kitaristi ja soittaa näppäimistöä, ja hän on mukana taustamusiikissa, ja basisti Basmatie Adam Charles Clayton kuuluu Englantiin. Toinen jäsen on Lawrence Mullen, Jr., joka on rumpali, kuuluu Irlantiin.
Larryn esittämä ajatus rock-yhtyeen muodostamisesta hänen lukionpäivillä. Se on bändin musiikki ja sanoitukset, iso ja suurempi elämä laulu, joka erottaa heidät muista bändeistä. Joka kerta, kun bändi pystyy toimittamaan jotain uutta. Heidän musiikkansa on koristeltu uskonnollisella ja henkisellä mielikuvalla. U2 on esiintynyt live-konserteissa maailmanlaajuisesti. Nyt heillä on U2-faniklubi kaikkialla.

He mainitsevat useita muita tunnettuja bändejä ja muita laulajia vaikutteina. U2-rock-bändin jäsenten nimet on mainittu mainetta kalliotaulassa. U2 on mukana kampanjointi- ja yleisen tietoisuuden ohjelmissa, ja he ovat useaan otteeseen – kuten bändinä ja erikseen – yhteistyössä monien muusikkojen, taiteilijoiden, julkkisten kanssa köyhyyttä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, sairauksia jne. Koskevien asioiden kanssa.
Samalla kun albumit julkaistaan tuotemerkkinsä alla, he ovat myös suorittaneet joitain sivuprojekteja ja nauhoittaneet muita bändejä. Bono ja reuna kirjoitti ja sävelsi kappaleen Super Eye -liittosilmukkaan Golden Eyeille vuonna 1995, Adam ja Larry tekivät kappaleen kappaleen uudestaan Mission Impossible -elokuvasta vuonna 1996 ja ovat säveltäneet ja soittaneet Beatlesin kanssa, kirjoittamansa kappaleet Spidermanille , Jne. Musiikillisten yhteistyön lisäksi U2 on työskennellyt myös useiden kirjoittajien kanssa. Amerikkalainen kirjailija oli ilmestynyt Last Night on Earth -bändin musiikkivideossa. U2 bändinä asti ovat kiistattomia.